Tentavecka avklarad+valborg !

Skrivet den 2010-04-29 @ 20:51:14

Äntligen är alla tentor avklarade !!!!
Nu väntar en helg full av festligheter. Grillning på Magasin idag, nu vidare för att fira med glada sommelierer ! Imorn grillning på guldkusten o lördag vårbal, kan de bli bättre !? Vilken valborgshelg ! Jag kan knappt bärga mig, wiiiiiie ;D

 Nästa helg väntar stockholm på oss :D



Pusssssss♥♥♥


GODKÄND !

Skrivet den 2010-04-27 @ 20:05:05

Halloj !

Känns som det var skitlängesen jag skrev något på bloggen. Har varit hemma under helgen o haft dåligt med tid att sitta vid datorn o de senaste två dagarna har också varit rätt hektiska. Hann iaf fira alla våras underbara Brallan när jag va hemma. Tack för en trevlig kväll, med en knäpp avslutning.

Hade hantverksexamination idag o jag blev GODKÄND ! Yeeeeey ! :D Hade aldrig kunnat tro de. Och det som gör mig mest glad var att min lärare sa att det nästan lutade åt VG i utförande. Är sjukt stolt över mig själv ! Så, nu är det bara två prov kvar då ;) Orkar inte plugga mer idag, vi tar det imorn... idag blir de till att ta tag i diskberget o städa. Jag o Helena har faktiskt varit duktiga o pluggat lite idag, även om vi mestadels av tiden hade tjejsnack. Men det är behövligt ibland vill jag lova ! Sen har vi ju faktiskt hunnit med o grilla här på kvällen med, mys de ! Biff, chips o fanta, det är grejer de ;)

Allt det jobbiga i livet börjar liksom lätta sakta men säkert... Visst, jag är fortfarande långt ifrån hel men det känns liksom lite lättare nu. Har mycket bra att se fram emot den närmsta tiden och det lindrar bra.

  • Grillning på guldkusten fredag o Vålbal lördag
  • Vadsbo treornas slutproduktion med gamla esteter 6:e maj
  • Lady Gaga i sthlm med underbara människor 7-9 maj
  • SOMMAR
  • och säkert en massa annat bra :)

In flames o Misfits får fortsätta att förgylla min kväll !

PUSSSSS ♥


starkvin, core, massage och varmkorv

Skrivet den 2010-04-21 @ 22:41:56

Dingeli-dong !

Portvin, sherry och madeira idag i skolan vilket var najs som bara den ! Försov mig dock som vanligt, men dagen blev ju bra ändå :)

Efter skolan var jag i princip bara hemma och vände, för att sedan knata bort till hälsanshus för ett step-up pass och massage efteråt. Stepen var inställd för vår instruktör hade blivit sjukskriven, men när jag kommer in i hallen möts jag av ett gäng glada tjejer som berättar att det är core istället och frågar om jag inte ska joina. Jo, men visst tänkte jag. Puh ! Jag som inte har tränat på skitlänge ! Det var jobbigt, men säkerligen otroligt bra för mig. Tur att jag hade bokat tid hos Tomas för en helkroppsmassage just ikväll :D  Är helt mör i kroppen nu, men det är bara skönt. Då sover jag ju gott iaf ! Blev bjuden på varmkorv och hockey hos Jonny nu på kvällen, vilket man inte tackar nej till när man är vrålhungrig !

Den jobbiga, tryckande känslan i mitt bröst har varit borta nu i ett par dagar och det ser jag som ett framsteg. Hade ett samtal med en vän i omklädningsrummet efter passet om allt det jobbiga med kärlek o killar och så vidare. Det kändes knappt jobbigt att prata om det ! Jag är ändå ganska nöjd med hur det ser ut nu, eller så har jag bara börjat accepterat situationen. Men hädan efter tänker jag inte låtsas vara glad när jag inte är det osv. Att dölja och hålla saker inne gör bara mer ont i längden.


Evelina ♥


...

Skrivet den 2010-04-20 @ 23:48:36


search your heart

Skrivet den 2010-04-20 @ 23:47:16


Do-Wah-Doo

Skrivet den 2010-04-20 @ 23:27:55

Har varit en ganska bra dag idag trots allt. Promenerat lite, lagat god mat, pluggat, bakat vitlöksbröd med Jonnyboy. Det sistnämna va stört kul. Vi började båda imitera "Berit" i morgonsoffan när hon ska visa en romantisk middag. Båda skrattade tills vi knappt fick luft. Asså jag skrattar så jag gråter varje gång jag ser den. "Järpar med brunsås" (med hemsk smålänsk dialekt) Vi fortsatte att hänga på Youtube o kollade massa roliga klipp. Jag älskar Grotescos "ett kilo mjöl"  , spelar ingen roll hur många gåner jag ser den, den är lika rolig varje gång ! Kikade lite hem till midgård-klipp med, fy fan vad jag saknar den serien.

Nu är jag mätt och belåten och lite lagom trött, på spotify går just nu Kate Nash - Do-wah-doo, sjukt skön och uppiggande låt ! ♥

Innan jag kryper under täcket och tackar för idag blir de lite mer skön musik för att avsluta kvällen på bästa möjliga sätt !


Sentimental heart

Skrivet den 2010-04-20 @ 15:05:47

Efter en sjukt djup svacka har jag nu kommit tillbaka till livet lite smått. Efter ett långt, och givande samtal känns allt mycket bättre, även om det finns tusen saker kvar att prata om ! Och en hel drös med saker som jag behöver jobba med för min egen skull. Klockan råkade visst bli lite mycket igår, som vanligt.. haha. sov typ 4 timmar eller nått inatt, men som vi brukar säga här uppe "de gö inge".

Har varit i skolan på förmiddagen och haft avechantverk. Inte för att vi gjorde så mkt hantverk, men vi pratade och pluggade för att få mer klarhet i det ljuva ämnet sprit. Typ 30 olika spritdrycker kommer att finnas på avecvagnarna under examinationen, men vi kommer att få framförallt 2 som vi ska jobba mer med och försöka sälja. Är sjukt nervös, men samtidigt taggad.  Jag och några till i klassen bestämde att vi skulle gå till skolan och öva avecvagn på torsdag när vi är lediga och förhoppningsvis är vi då lite mer inlästa på dryckerna.

Känns som det finns hur mycket som helst som jag borde ta tag i nu. Men istället sitter jag här och skriver, men för min egen del tror jag att det är nödvändigt. Förstår inte varför jag inte startat blogg tidigare, har alltid haft ett stort behov av att skriva och få ur mig saker.
Istället för att skriva den senaste tiden har jag lyssnat stört mycket på musik och funnit många nya artister och band som fallit mig precis i smaken, både musik och textmässigt. Musik och dess texter är det mest fantastiska sättet att uttrycka saker och ting. Har lyssnat på Melissa Horn under några månader nu och hon är ju bara helt enkelt grym ! Texter som säger så mycket, texter som prickar in och tar upp alla dessa känsliga ämnena som man aldrig vill prata om.

Här är några av mina absoluta favoriter just nu (som spelas ganska flitigt!!!)

Stereophonics - Have a nice day
Friendly Fires - Bored of each other
VNV Nation - Illusion
Fibes, oh Fibes! och Kim Wilde - Run to you
James Morrison - Pleas don't stop the rain
The Panics - Don't fight it
Pete Yorn och Scarlett Johansson - Search your heart
Train - Hey, Soul Sister
och dom flesta låtarna med She & him :)






change is hard

Skrivet den 2010-04-19 @ 21:03:20

Efter en ganska jobbig förmiddag o eftermiddag känns det mesta bättre. Har strukturerat upp mitt pluggande inför tentan och dessutom läst en hel del idag.
Jonny bjöd över mig på middag ikväll också, det var gott o trevligt o vi skrattade sjukt mycket ! Så skönt att kunna känna sig glad, du gör mig glad fastän du är ganska jobbigt ibland :D
Har precis kollat på topmodel o nu blir det svenska hollywoodfruar. Jag hoppas kunna hålla humöret uppe o tankarna borta resten av kvällen, det vore skönt.


och så blev du mitt sår, och jag blöder ihjäl

Skrivet den 2010-04-19 @ 15:42:04

Jag orkar inte vara själv, men jag vill inte träffa någon. Bara honom. Få vara glad för en stund, för att sedan sjunka tillbaka i ett nästan apatiskt tillstånd.
Smärtan är värre än jag någonsin kunde föreställa mig. Det enda som jag tänker på är hur fantastisk han är och hur bra jag mår när jag är med honom. Nu när jag vet att det inte blir nått har jag nästan inte ork att gråta, men tårana bara rinner hur jag än gör.
Trots att jag vet hur det är kan jag inte sluta hoppas, men att bli sårad såhär djupt och ändå vilja vara med honom är helt enkelt inte normalt. Han är underbar på alla sätt och vis, jag känner mig levande och närvarande med honom på ett sätt jag aldrig annars känner mig. Jag vet att han aldrig velat såra mig, och jag vet hur han känner för mig. Men just nu spelar det ingen roll.
Han har lärt mig massor, jag har vuxit med honom.
Nu är jag bara liten och vill inte vara med


.