It's the time of the year when everyone's together.

Skrivet den 2010-12-22 @ 15:12:16

Äntligen är jag hemma i kära Otterbäcken. Har ägnat dagen åt att göra julgodis, och ikväll blir de mer ! I eftermiddag kommer min lillebror hem med o då ska vi bara umgås. Har faktiskt saknat honom. Imorn åker jag o mamma o handlar det sista inför julen och på kvällen ska vi klä granen. Hör ni vad mysigt de låter !? Jag bara myser :)

Tänkte försöka träffa min kusin, hans fru o mina små kusinbarn idag med. 
Evelina ♥


Let's go all the way tonight, No regrets, just love.

Skrivet den 2010-12-19 @ 21:30:47

Helluuu !

Har suttit med Caseanalys i princip hela dagen, men nu är den iaf så gott som klar ! SKÖNT. Tänk att slippa ha den på sina axlar under hela jullovet :)
Jag känner på mig att det kommer bli ett fantastiskt lov ♥
5 sleeps to X-mas o på tisdag åker jag hem ! Åååh, de ska bli så skönt :D Nästan alla klappar är klara, jag har galet mkt julkänsla o dessutom är jag kär som aldrig förr ! mm... :)
I Fredags hade jag o min sambo "sambo-julafton" med massa godsaker som till exemel tomtegröt, julgodis, glögg o must ! Sen kollade vi på Mysteriet på Greveholm. Den bästa julkalendern genom tiderna !
Lördagen var inte sämre den ! Dagen började med pannkaksfrukost följt av stjärtlapps åkning på Guldkusten. På kvällen var det "kollektivet-jul" med julbord, klappbyte, spel och Ensam hemma 1 ! Inget fel på den helgen...
Idag har caseanalysen upptagit hela dagen som sagt... MEN, jag är inte ledsen för de ! För nu ska jag packa inför hemresan o slå in lite klappar. Sen blir de Satc-maraton i min soffa.
Over and out :)
Evelina ♥


Big in Japan

Skrivet den 2010-12-16 @ 16:56:55

Snart är de dags för Japanprovning ! :D Sushi, sake, te ! Ska bli så jäkla nice, hoppas jag iaf. Har ju en del förväntningar..

O snart är de juuuul :D yaaaay ! Ska blli så himla mysigt att komma hem till Otterbäcken faktiskt, har lite hemlängtan.. Känner att lite ledighet är välbehövligt just nu. Tyvärr har jag både omtenta o grupparbete under julen att plugga på. Men varför tänka på de när de finns massa positivt att tänka på !
Evelina ♥


I'm yours, you're mine, two satellites

Skrivet den 2010-12-15 @ 20:03:15

I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible



Fairytale of New York..

Skrivet den 2010-12-12 @ 20:20:19

It was Christmas Eve babe
In the drunk tank
An old man said to me, won't see another one
And then he sang a song
The rare old mountain Dew
I turned my face away
And dreamed about you

Got on a lucky one
Came in eighteen to one
I've got a feeling
This year's for me and you
So happy Christmas
I love you baby
I can see a better time
When all our dreams come true
Min absoluta favorit jul-låt.. Den ger mig verkligen julkänsla, helt underbar !
Nu ska jag fortsätta att fira tredje advent genom att göra pepparkakskola i väntan på en underbar filur ska komma hit.. :)


Julkalender

Skrivet den 2010-12-12 @ 17:58:30


http://www.killyourdarlings.nu/
Jag är med o tävlar om fina priser i på killyourdarling.nu !


do-wah-doo

Skrivet den 2010-12-09 @ 13:13:29

Jag o Gi på grönan i somras, myyyyyys :D


Peppermint Winter

Skrivet den 2010-12-09 @ 13:07:33

Tentan i ekonomistyrning innehöll en hel del fe, de va droppen. Jag la ihop böckerna o lämnade in tentan utan att ens försöka göra resten av den. Jag som ville lära mig det här ! Hoppas nästa års tvåor får en bättre lärare !

Evelina ♥


You call me up, Because you know I'll be there

Skrivet den 2010-12-08 @ 21:37:42

I see your true colors
Shining through,
I see your true colors
And that's why I love you.
So don't be afraid to let them show
Your true colors,
Your true colors,
Are beautiful,
Like a rainbow.


Vinterfesten !

Skrivet den 2010-12-07 @ 21:55:34


alla vill till himlen och, åka limousin förstås

Skrivet den 2010-12-07 @ 21:52:48

Sitter och lyssnar på en massa svensk musik, just när jag börjar detta inlägg på Alla vill till himlen med Thåström. En låt som jag lyssnade mycket på under högstadiet, lite nostalgikänsla. Mysigt.

Har varit galet dålig på att skriva i bloggen, har liksom inte haft det behovet. Men idag kändes det som det va dags för en uppdatering och att få skriva av mig lite!
Jag startade bloggen då jag mådde dåligt och behövde bearbeta mina känslor. Idag är jag glad, lycklig, galet kär, pigg och lustfyllt. Tänk att en speciell person kan göra dig så glad, kan få dig att glömma allt annat. Jag vill göra en massa saker tillsammans med honom, jag vill lära känna honom mer, jag vill vara hans. Och det är jag ! Åh, gud va härligt de känns :) Har vi klarat oss igenom allt som hänt innan, klarar vi allt.
Nog om kärlek !
Praktiken är fixad till våren och det känns väldigt bra. Boende är också så gott som klart ! Dessutom kommer jag vara i samma stad som en massa andra underbara människor, det kan inte bli annat än bra !
Jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet i vår huvudstad och förhoppningsvis har jag möjligheten att knyta nya kontakter inom branschen, great !
Helgen som varit kan varit den bästa på väldigt länge..
Den inleddes med shopping i Örebro med S, trodde jag att vi skulle göra iaf.. men vilken karl ! Dagen visade sig ha den ena överraskningen efter den andra. Helt underbart. Kärlek är det ordet jag beskriver dagen med.
Sen kom Lördagen, årets höjdpunkt ! VINTERFESTEN ! Champagnen flödade, alla var uppklädda o fina, vi festade heeeeeela dagen o natten lång.. Vilken fest ! Tyvärr hade jag årets bakfylla därefter med, två dagar. Inte okej.
Söndagen spenderades i soffan med hjärtegull i stort sett hela dagen.
Jaa, helgen va rätt bra.. haha ;)
Fan, nu ropade min ekonomibok -tentan är på torsdag, du vet de va ? suck. Men jag kollar lite sex and the city istället så tar vi plugget imorn, de tycker jag blir skitbra !
Evelina ♥