in these arms

Skrivet den 2010-06-20 @ 02:20:43

Godkväll.

Detta inlägg skriver jag en kylig kväll, nyss hemkommen från en hemmafest i byn.
Trött, förvirrad, men ganska glad. Har tillbringat en dag (igår tills idag) med min käre vän Jonny i Jönköping. Det var välbehövligt.. har varit lite mycket den senaste tiden sen jag kom hem från hyttan. Helt plötsligt har jag två jobb, jag som tänkte att jag skulle ha en ganska ledig sommar med en massa skoj. Men det blir aldrig som man har tänkt sig, inte för mig ialla fall, det är något jag märkt.

Det är helt sjukt hur mycket människor kan påverka varandra. Fastna, hålla sig kvar. Fast man försöker förtränga minnen och tankar hänger dom kvar, går inte skaka av sig. Musik, filmer, dofter, ord... allt bär med sig minnen och känslor vare sig man vill det eller inte. Detta kan vara nått otroligt vackert och fint, men det kan också slita en i tusen bitar. Om Du läser detta förstår du och vet  att det är dig jag menar. Jag kanske inte vill att du ska läsa det, men på nått sätt vill jag bara att det är du som läser det.

Jag hade lovat mig själv att detta skulle vara min sommar, bara min. Jag skulle göra precis vad jag kände för o njuta av de. Hur jag än försöker känns det inte bra.
Jag hoppas att det snart vänder, att det bara är tillfälligt jobbigt.






Everything here reminds me of you
And there's nothing I wouldn't do






Jag är något lättad efter besked på MOS II tentan som jag precis på håret klarade. Då är iaf den ur världen !

Godnatt