Let's Go Surfing

Skrivet den 2011-04-18 @ 00:51:05

Åh va det är underbart med våååååår ! Det liksom spritter i hela kroppen på mig ! Upptäckte igår att de redan finns vitsippor!? Jag har ju missat att våren har kommit helt o hållet.. Men nu är den iaf här o jag klagar inte. Hade en så nice morgon idag, gick till subway o köpte mig en smörgås tog med mig den ut o satt o åt i solen, utan jacka eller nått. Helt jävla underbart. På vägen hem köpte jag med mig jordgubbar o brieost o en massa annat gott haha, blir alltid sån att jag köper en massa gott när jag är på bra humör. Knasigt.

Nu är de påskveckan o jag kommer vara ledig ända fram till måndagen efter påsk, nice :D en hel vecka ledigt liksom.. när hände de sist? Såklart ska jag plugga när jag är ledig, men jag har iaf inte ett schema att gå efter på hela veckan. Ska bli så skönt att komma hem, ska bli så mysigt att träffa Mallan o förhoppningsvis Linnéa! O såklart min kissemiss där hemma, Sjöron hade inte passat som storstadskisse..
Snart har de här tre månaderna gått, kommer säkerligen sakna stockholm och praktiken men att få vara lite sommarledig och träffa världens finaste pojkvän känns inte fel nånstans. Jag längtar efter kvällar på altanen med vin o grillat, efter att åka ut på sjön, cykla o ta ett nattdopp, äta jordgubbar till frukost.. Åh, sommar kom hit!
Nu är mina naglar fina o målade också, har även lyckats få lite fräknar. Känner mig helt plötslig så vårfräsch. NICE!
Pusseli!
Evelina ♥


Det var jag och jag gjorde det bara för dig

Skrivet den 2011-04-06 @ 22:49:27

Har inte haft någon lust alls att skriva på bloggen på skitlänge nu känns de som, har inte haft lust med mycket alls faktiskt. Har ännu inte lyckats fatta tycke för Stockholm. Känns skittråkigt! Försöker göra det bästa av situationen, göra roliga saker, umgås med människor jag tycker om. I måndags strosade jag bara runt i gamla stan och på drottninggatan i solen och njöt, det var helt underbart.. Känns verkligen att våren är på g. Igår träffade jag Gi på en fika, o idag har jag och Helena intervjuat Jane på Vinunic. Gick faktisk bra och var väldigt roligt! Fick ut en hel del vettigt ur intervjun dessutom. Visst låter det som jag har de rätt bra? men de känns liksom inte rätt, jag känner mig inte hemma..

På söndag kommer familjen hit o de ska bli så himla mysigt :) ut o äta lite på kvällen och museeum o lite annat på måndag. Huvudsaken är väl inte vad vi gör, utan att vi får vara med varandra. Saknar min kissemkiss också, så att de gör ont :( Lille Sjöron Speleman! Tur att jag kommer befinna mig hemma under sommaren :) Är så gott som klart att jag ska jobba på Norrqvarn. Tråkigt bara att Sebastian inte också fått där, verkade när jag ringde till Norrqvarn att de inte fanns fler tjänster. Men vi ska nog få ihop de ändå, kunna umgås trots att vi jobbar på olika platser. Saknaden av honom är brutal nu, vet snart inte vad jag ska ta mig till! Vet att det snart har gått halva tiden och det har gått fortare än jag från början trodde, men det är lång tid kvar... sen får vi bara en veck ihop ungefär innan vi skiljs åt igen :( skit! Önskar jag kunde hälsa på honom, men de känns ganska omöjligt.
Att skriva arbete under praktiken kan vara bland de tråkigaste som finns.. ämnet är intressant o allt, men att man måste skriva efter specifika regler och ha massa referenser är inte kul. Vill bara få de ur världen så jag kan känna mig mindre stressad! Känner mig stressad över allt nu. Praktiken, arbetet, sommaren, pengar... blää !
Även om jag är ledig känner jag en inre stress som är sjukt jobbig.. Har varit lite mycket för mig nu ett tag känns de som. Semester vore på sin plats! Eller åtminstone en vecka ledigt.
Evelina ♥