it's just safer to keep you in this heart of mine

Skrivet den 2011-01-27 @ 21:42:15

Så jäkla skönt med sovmorgon :) Att gå upp på morgonen o känna att man inte behöver ha panik är det bästa jag vet ! Äta frukost i lugn o ro, ta en lång dusch, strosa runt i morgonrock, lyssna på bra morgonmusik.. det är livet.

Ganska bra dag idag trots allt. Tråkigt dock att Gi åkte till Sthlm idag :( Kommer sakna henne maaassa ♥♥♥ men jag kommer hälsa på henne, det är en sak som är säker ! Sen fick jag inget besked om tentan idag heller.. suck. Läraren skulle vara bortrest under helgen, så jag får mitt svar på måndag. Kan inte sluta oroa mig och just nu ser jag inte mycket ljus i tunneln. Känns som jag kommer få flytta hem, ta studieuppehåll, inte åka på praktik.. Praktiken är det under utbildningen jag sett fram emot mest. O nu är jag bara ledsen, jävla skit ! :( Ingen Jonny, ingen Gi, kanske ingen praktik.. o sen vara utan den som betyder mest, i tre månader ! Va det inte meningen att 2011 skulle va mitt år !? 2010 va de iaf inte..
Evelina ♥


people are people

Skrivet den 2011-01-25 @ 22:03:12

En dag som denna är jag glad att det finns Zumba-pass att gå på, jag är glad att jag har världens sötaste föräldrar och lillebror, jag är glad att jag har en underbar pojkvän. Trots att det är mycket i skolan med B-uppsats och omtentor o allt va de nu kan va och dessutom ett svikande csnbidrag så är jag gladare än vad jag egentligen borde.. Sen har jag tillochmed börjat fundera på vad jag ska göra om det inte löser sig. Jobba kanske.. men vart ? Jag är inte klar här än ! Blir så galet ledsen och frustrerad när jag tänker på de ! Jag har en så jäkla rolig praktik att se fram emot med möjligheter till nya kontakter inom branschen. Kontakter som kan bli viktiga i sommar eller efter examen. Jag hoppashoppashoppas massa att jag klarat ekonomitentan så jag kommer ett steg närmare CSNs krav. Man kunde ju önska att de åtminstone var rättvisa och konsikventa !!!!!!!


Evelina ♥
Depeche Mode – People Are People (Live 1988)


They're building walls around us

Skrivet den 2011-01-24 @ 23:01:57

Tiden går läskigt fort. Insåg nu ikväll att imorn åker min kära Jonny hem för studieuppehåll. Om ca en månad åker vi på praktik och när vi kommer tillbaka står sommaren för dörren.. efter den kommer inget vara sig likt i Hyttan. Många kommer att ha flyttat, kommer inte tillbaka.. va skumt. Vi som alltid har gjort så mycket tillsammans. Minnen för livet, det är verkligen vad man kan kalla tiden här och vännerna man skaffat sig kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.


Jag hoppashoppashoppas att det löser sig snart med allt skit, för jag vill verkligen åka på praktik, jag är inte färdig än !
Evelina ♥


will you tell me to my face

Skrivet den 2011-01-23 @ 12:39:28

att ett enda mejl kan förstöra så mycket. Sänka en så totalt. Sängläge kanske hjälper.


faller, faller

Skrivet den 2011-01-18 @ 22:52:38

Jag hoppas på ett kort som inte lagts
Jag litar till ett ord som inte sagts
Min lust är fri, men min frihet är bakom galler
Res med mig
Till ett annat land

För vi faller, faller, faller
Jag faller, faller, faller


walking on a dream

Skrivet den 2011-01-18 @ 11:21:51

"Morgonkaffe har guld i mun" ska bli min nya filosofi ! Idag har vi första handledningen inför B-uppsatsen och det känns faktiskt bra. Ska bli kul, men förstår att vi kommer få lägga ner mkt tid och energi.

Tiden går alldeles för fort o jag har varit för lat gällande skolan denna termin som varit känner jag, så nu är de dags att ta sig i kragen Evelina ! U är inte OK.
Den här låten har jag fastnat för helt ! Vet inte om den ger ett positivt eller negativt intryck men jag har iaf fastnat...
Ladyhawke – My Delirium
Evelina ♥


try (just a little harder)

Skrivet den 2011-01-15 @ 11:08:05

Lördagsmorgon. Janis Joplin och havrefras och lite rester från igår kväll då vi åt hemmagjort skagenröra i baguette :) mmmm.. Bra start på dagen ! Ska snart bege mig till Jenny för plugg ! Tänkte gå förbi ica o köpa ed lite "pluggfika" det är faktiskt obligatoriskt haha ;)


Ikväll ska jag o Helena ha mysmiddag bara hon o jag, med vår alldeles egna specialitet, Bulgurgryta !  GOTT.  Sen lär vi gå på nån förfest för att sedan gå till puben med afterskitema ! Så, thermobrallorna på nu kör vi !
PUSS ♥


when you hold me in your arms I'm singing once again

Skrivet den 2011-01-10 @ 21:49:12

PAIN. Jag har på nått sätt lyckats få typ hela min högra sida av ryggen superspänd och ond :( Har varit så sen November någon gång nu.. Men tur att det finns superkvinnor som kan få den glad igen :) Lite massage (som förövrigt gjorde svinont), lite strechövningar och värmevetesäck + spikmatta ska nog hjälpa med tiden. Gäller ju bara att komma ihåg att göra övningarna o de varje kväll. Ska verkligen försöka göra de till en rutin, för jag vill känna mig hel ! Ska ju faktiskt ha den här kroppen många år till..


J*vla ekonomitenta, den kan ju bara dra åt skogen. Schysst att få resultatet knappt två veckor innan omtenta..
Men innan omtenta väntar redovisning och tenta i organisation med ! Yaaaaaay ! Ganska ofta saknar jag Sommelierkurserna.. Men snart praktik så det är bara att hålla ut :)
Trots lite negativa tankar här känner jag mig ganska lycklig iaf :) mmm.. Kärlek är bra ! PUSS PÅ DE.
Big Brother & The Holding Company – Piece Of My Heart :)





.....you know you got it if it makes you feel good, oh yes it did !


You shook me all night long

Skrivet den 2011-01-07 @ 00:23:38

Här ligger jag i min säng, sista kvällen innan jag tillbaka till Grythyttan igen, tillbaka till verkligheten. Lovet har gått alldeles för fort, precis som det alltid gör ! Vill vara mer ledig och träffa människor jag tycker om, göra roliga saker, göra de jag känner för ! Det känns så skumt att dom här veckorna redan är över..


I övrigt har jag haft en jättebra lov. Har umgåtts med underbara människor, besökt nya platser, upptäckt nya sidor hos mig själv och andra, lärt mig att uppskatta saker o ting på ett nytt sätt.. Jag känner mig mentalt lugn och lycklig. Är nog inte mycket som kan trycka ner mig nu ! :) Det skulle väl vara studierna då, har inte pluggat så mycket som jag tänkt.. och jag inser nu när verkligheten hunnit ikapp att tentan o redovisningen är jättesnart ! Blääää.... Men, äh ! De fixar sig, de gör det alltid.
Nyår som firades tillsammans med den finaste jag vet var verkligen lyckad ! Vi va på en hemmafest med ett tjugotal andra. Vi åt trerätters, drack champagne,skålade vid tolvslaget, dansade galet, blev berusade.. Dessutom verkade det vara en del som fick till det på festen med lite varstans i huset ! hahah kul ju. Nyårs löfte är ju ingen idé, sånt håller jag aldrig ändå. Känner på mig att de kommer bli ett kanonår i vilket fall !
Lördagen bestod av mys mys och mys. Pizza o cola var givet. Söndagen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Jag missade tåget och det slutade med att vi båda åkte hem till mig, helt spontant. Jag känner mig fullständigt uppfylld av lycka och kärlek. Jag ligger här och tokler när jag skriver om honom.. Jag tror det är ett gott tecken.
Glad blir jag också när jag tänker på alla mina fina vänner i Grythyttan. Ska bli supermysigt att träffas igen ! :) Bättre vänner får man leta efter ! STORT HJÄRTA till er, utan alla fina människor i byn hade jag nog inte klarat tre års utbildning i urskogen....
Nä, nu blire ett avsnitt SATC innan jag somnar ! :)
Evelina ♥